Automatic Servis

Automatic servis Buzet

Automatic servis Buzet

Automatic servis d.o.o Buzet osnovano je 1996. godine. Osnovna djelatnost društva je prodaja usluga putem samouslužnih automata za tople i hladne napitke, prodaja aparata za kavu, prodaja snack proizvoda, espresso kave i svih pratećih sirovina za automate te prodaja automata i aparata te rezervnih dijelova. Također nudimo uslugu postavljanja i održavanja Ho.Re.Ca. aparata. Sjedište poduzeća je u Buzetu, Naselje Baraka 7 u poslovnom prostoru od 2000 kvadrata, te poslovnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli.

Generalni smo zastupnik za uvoz automata i aparata talijanskih proizvođača "Bianchi" i "Necta"  kao i proizvoda "Ristora" (čokolada, mlijeko u prahu, čaj, ... ), kava"Amigos""Gimoka""Bristot", asortimana plastičnih artikala za automate proizvođača "Vendorplast" i naplatnih sistema proizvođača "Comestero group" za Hrvatsku.

Trenutačno zapošljavamo više od 100 radnika. Zajedno s poslovnicama u Puli, Rijeci, Osijeku, Zagrebu i Splitu pokrivamo kompletno hrvatsko tržište, a proširenju naše djelatnosti pridonijeli smo osnivanjem Automatic servisa d.o.o. u Beogradu. Posjedujemo 3 500 samouslužnih automata za tople / hladne napitke i snack proizvode te 600-injak aparata za kavu smještenih po hotelima duž cijelog Jadrana. Upravo ti aparati okosnica su našeg Ho.Re.Ca.programa koji smo počeli razvijati početkom 2005. godine, a radi se o vrhunskim aparatima koji automatski poslužuju (self service) tople i hladne napitke pa su kao takvi pogodni za hotele, restorane, barove i catering usluge.

Također, jedna od stvari s kojom se možemo pohvaliti je ta da smo početkom 2008 postali generalni zastupnici švicarskog proizvođača aparata za espresso kavu - Jura. Radi se o svjetski renomiranom brandu visokokvalitetnih aparata za espresso kavu za urede i domaćinstva te za profesionalnu uporabu.

Krajem 2008. godine uspješno smo nastupili na tržištu s programom "Lavazza – espresso point". Riječ je o malim prenosivim i praktičnim kućanskim i uredskim aparatima za pripremu kvalitetne kave Lavazza. Aparati su cijenom dostupni širim masama, mogu se koristiti u domaćinstvima, uredima... pa čak i na pokretnim lokacijama poput autobusa ili broda. Koriste pastilje s raznim okusima kave i čaja i vrlo brzo su repoznati od strane krajnjeg korisnika.

Surađujemo sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Makedonijom, Češkom, Crnom Gorom, a imamo naznake da ćemo se proširiti na područje Kosova i Rumunjske. Godišnje izlažemo samostalno na desetak domaćih i inozemnih sajmova. Od 2006. godine izdajemo vlastiti časopis Vending info koji obrađuje sva područja naše djelatnosti, izlazi polugodišnje u 1500 primjeraka i distribuira se našim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima diljem Hrvatske. Često sudjelujemo u raznim humanitarnim akcijama te smo sponzori raznim sportskim manifestacijama

Priznanje poslovanju Automatic servisa najbolje se vidi po upisu u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika 1999., 2000., 2001., 2002. Vlasnici smo Zlatne medalje "Prva hrvatska kuna", za najviše rezultate u poslovanju, uvršteno u 1% najvećih poduzeća za 2003., 2004., 2005.

Matični broj (porezni): 1213679
OIB: 41664839195
Žiro račun: 2402006-1100065639 Erste & Steiermärkische Bank d.d.
Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojemTt-96/636-2, MBS040037938. 
Temeljni kapital: 1.000.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.
Direktor društva: Edvin Prodan


Novosti

Newsletter

Anketa

Anketa

Koliko često konzumirate kavu za van ili coffee to go?