Automatic Servis

novosti

09.01.2015

WMF aparati za espresso kavu

WMF 1200SUkoliko Vam se po jutru dan poznaje, neka Vam odabir padne na kvalitetu WMF aparata za espresso kavu, svaki dan započnite uz šalicu kave izvrsnog okusa i arome.

WMF 1200S profesionalni je aparat za espresso kavu, izvanredne figure gdje je kvaliteta serviranih napitaka jednako toliko važna kao i estetika u arhitekturi, ambijentu i dizajnu.

Stvaraju savršen latte macchiato, cappuccino, espresso i ristretto jednim dodirom na tipku.

Vrhunska tehnologija aparata pronašla je svoj put svima koji teže višim standardima.

Proizveden u Njemačkoj od visoko kvalitetnih materijala, radi sigurnosti kvalitete testiran je i označen svaki pojedini dio aparata prije njegovog plasiranja na tržište.

Neke od njegovih najznačajnijih karakteristika i prednosti su:

  • mogućnost pripreme kave jednim pritiskom na touch dispaly
  • WMF je patentirao inovativni sistem za čiščenja sustava za mlijeko sa kipućom vodom i parom “Plug&Clean” u skladu sa HACCAP pravilima
  • energija učinkovitost i izdržljivost pomaže pri štednji energije i čuva okoliš
  • aparat je idealan za sve prostore
  • ugrađen spremnik za otpad kave
  • izlaz kave podesiv po visini od 59 do 169 mm
  • revolucionarna tehnologija za savršenu kvalitetu mliječne pjene
  • podešen mlinac, temperatura i fino mljevene kave za savršeni espresso

WMF 1500 S za espresso kavu

WMF 1500 SKako je WMF-u Vaša želja da budete u koraku s trendom a pritom i zadovoljni proizveo je vrhunski model koji će zasigurno zadovoljiti Vaše kriterije.

U trenutku kada ugledate, shvatite da je WMF 1500 S aparat koji postavlja nove standarde. I to na više polja zahvaljujući impresivnoj kvaliteti kave i elegantnim dizajnom. Novi sustav EASY-MILK je sistem koji jednim pritiskom automatski priprema toplu pjenu iz mlijeka.

Vrhunska tehnologija aparata pronašla je svoj put svima koji teže višim standardima; touch displaya sa 6 izbornika na svakom po 8 odabira koji nude mogućnosti 48 raznih napitka, revolucionarna tehnologija za finu pjenu savršenu kvalitete mliječne pjene, mlaznica pare, prateći  hladnjak mlijeka i grijač šalica ... to su neke od njegovih najznačajnijih karakteristika i prednosti.

PRITISNITE TIPKU SJEDNITE, ZAVIRITE U BUDUĆNOST I UŽIVAJTE !!!


Novosti

Newsletter

Anketa

Anketa

Koliko često konzumirate kavu za van ili coffee to go?